Poradňa Modemy


Autor: | Vložené: 17.05.2011 000 15:28 | Témy: Poradňa Modemy

Rád by som komunikoval s rodinou prostredníctvom SKYPE aj mimo Slovensko a využíval aj Vami doporučenú WEB kameru na videokomunikáciu.

Chcel by som viesť aj videokonferencie,napr,so 4 osobami súčasne.Je možné na tieto účely použiť WIFI ?
Prosím uveďte aj konkrétne typy modemov,Web kamier, prípadne iného nevyhnutného technického zariadenia.
Ďakujem za Vašu pomoc.

  • 17. mája 2011 - Oficiálny zástupca obchodu IT-technika.sk

    Dobrý deň,

    základ, aby ste mohli telefonovať "skypovať" kvalitne so 4 osobami súčasne je potrebné mať dostatočne rýchle internetové pripojenie. Záleží od Vášho poskytovateľa internetového pripojenia.
    Samotné wifi má na to dostatočnú rýchlosť

    Webkamery, ktoré poskytujú kvalitný obraz sú podľa nášho názoru kamery od firmy Logitech, alebo Microsoft. V našom internetovom obchode www.it-technika.sk nájdete množstvo typov od týchto firiem, záleží koľko ste ochotný do toho investovať. Určite Vás nesklame kvalitou táto kamera http://www.it-technika.sk....

    Čo sa týka wifi routrov, záleží, aký mate doma typ pripojenia či optické pripojenie, alebo DSL pripojenie. Ak máte doma modem stačí napr. toto zariadenie: D-Link DIR-615 pripojit k modemu a máte doma kvalitný switch, na ktorý sa dokážete pripojiť aj cez wifi. Tak isto na našom webe www.it-technika.sk nájdete rôzne druhy týchto routrov. Konkrétny model záleží už konkrétne podľa popisu Vašich požiadaviek a situácie.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.